Team

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people."
- Steve Jobs -

Klaus Raeymaekers

Landmeter-expert & vastgoedmakelaar-bemiddelaar

Klaus Raeymaekers behaalde in 1987 zijn diploma van meetkundige-schatter van onroerende goederen en vestigde een kantoor in Beerse.  Door een gestage groei werden de activiteiten enkele jaren later ondergebracht in de besloten vennootschap Studiebureel Raeymaekers.  Vandaag verzekert een team van professionele medewerkers een duurzame en correcte dienstverlening op maat van de cliĆ«nt.
Klaus verzorgt de dagelijkse organisatie van het kantoor, aangevuld met de waardering van onroerende goederen en de ruimtelijke vormgeving van stedenbouwkundige projecten.

Steven Vleugels

Landmeter-expert

Steven Vleugels behaalde in 2009 zijn diploma van landmeter-expert aan de Artesis Hogeschool. Sindsdien was hij werkzaam als landmeter-expert in zowel private als openbare sector.
Sinds 2016 is hij actief bij Studiebureel Raeymaekers als landmeter-expert. Hij verzorgt de topografische opmetingen op het terrein en de grafische verwerking van de plannen. 

0499 34 78 13

Hilde Mercelis

Vastgoedconsulent

Hilde Mercelis heeft een passie voor vastgoed en interesse in echte verbindingen met mensen waarmee zij doelbewust mee omgaat. Zij tracht hierbij steeds elke zoekende koper / huurder niet simpelweg een huis doch wel zijn thuis te laten vinden, en waarbij iedere klant de nodige aandacht en professionele hulp krijgt.
Een opdracht kan dan wel eindig zijn, maar onze klantenrelaties zijn dit zeker niet.

0471 09 61 38